Rimpels - stop ze en zie er lang jong uit

Rimpels – stop ze en zie er lang jong uit

Een kleine rimpel op het jonge gezicht zorgt voor angst voor veroudering. Als we groeien, krijgen we rimpels. De meesten van ons krijgen eerst rimpels en haasten zich dan om dure en pijnlijke behandelingen te ondergaan om ze te verwijderen. Hoe zit het met het voorkomen ervan? Ik ben het ermee eens dat ze waarschijnlijk niet allemaal kunnen worden gestopt, maar sommige kunnen het zeker zijn. Laat me je vertellen hoe?

Rimpels op de huid – hoe ontstaan ​​ze?

Slaap jarenlang aan één kant en je gezicht aan die kant krijgt rimpels. Kunnen we onze slaaphouding niet om de paar dagen veranderen? Doe dat en ontdek het.

Rook en je trekt je spieren dichtbij de mond. U zult binnenkort de typische rimpels van een roker ontwikkelen, die rokerlijnen worden genoemd. Stop met roken en stop daarmee. Bovendien vormt roken ook meer vrije radicalen die het gezonde collageen in de huid beschadigen en je huid doen verslappen met typische tekenen onder de ogen, wangen enz.

Ga naar buiten in de zon en laat de UV op je gezicht vallen. Het zal de huid onmiddellijk beschadigen. Uw bovenste huid wordt dun en de onderste ondersteunende huid wordt dun. Dit veroorzaakt meer rimpels naarmate de steun van onderaf weggaat en de huid zakt. Bescherm uzelf tegen de zon. Draag een hoed met brede rand, een zonnebril en breng regelmatig een zonnebrandcrème van SPF 15 aan.

Maak meer gebaren met je gezicht en je krijgt de lijnen die na verloop van tijd voor altijd permanent zullen worden. Maak minder gebaren en uitdrukkingen met gezicht en stop die rimpels.

Gebruik crèmes met antioxidanten. Gebruik vochtinbrengende crèmes om te voorkomen dat de huid uitdroogt. Eet gezond voedsel vol vitamines en antioxidanten. Gebruik formuleringen die zijn voorbereid om de productie van collageen te stimuleren naarmate u ouder wordt. Neem deze preventieve maatregelen in uw jeugd en de ouderdom zal misschien nooit op uw gezicht te zien zijn. Vermijd de dure en pijnlijke procedures om de jeugd te krijgen.

Dit artikel is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden. Dit artikel is niet bedoeld als medisch advies en het is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg uw arts voor uw medische zorgen. Volg elke tip in dit artikel alleen na overleg met uw arts. De auteur is niet aansprakelijk voor enige uitkomst of schade die voortvloeit uit informatie die uit dit artikel is verkregen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *