Rimpels - verwijder ze met snelle collageeninjecties.

Rimpels – verwijder ze met snelle collageeninjecties.

Naarmate de huid ouder wordt en ook met het effect van de zon onze huidlaag beschadigt die collageen en elastinevezels bevat die de bovenste huidlaag ondersteunen, verliest veel collageen. Naarmate het collageen verloren gaat, ontstaan ​​er rimpels die niet kunnen worden gerepareerd tenzij het collageen wordt teruggebracht. Dit wordt gedaan door collageenimplantaten of collageeninjecties. Dit is een heel eenvoudige procedure en geeft je huid weer een jonge uitstraling. Laten we meer te weten komen over huid- en collageenimplantaten.

Soorten collageen voor huidimplantaten –

U heeft de keuze uit menselijk collageen of rundercollageen. Het lichaam van de meeste mensen accepteert beide typen. Uw chirurg zal beslissen over de keuze van het collageen dat voor u moet worden gebruikt.

Procedure voor injectie van collageenhuid

In deze procedure bespreekt de arts eerst met u welke soorten rimpels kunnen worden verwijderd met collageeninjecties. Zodra jullie allebei beslissen over de rimpels, wordt collageen met een fijne naald onder de huid nabij de rimpel geïnjecteerd. Het is geen erg pijnlijke procedure. U kunt een dag of twee wat zwelling voelen.

Collageenimplantaten in de huid en herhaling van de procedure

Omdat collageen een eiwit is, zal het lichaam het langzaam opnemen. Het kan zijn dat u na enkele maanden nog een injectie nodig heeft. Dit hangt ook af van de locatie van de rimpels. Op plaatsen die u heel vaak gebruikt, kan een injectie eerder nodig zijn dan op de plaatsen die u niet zo vaak gebruikt. Tijdens het spreken wordt bijvoorbeeld uw hele gezicht nabij uw mond het meest gebruikt. Dat deel heeft mogelijk eerder een injectie nodig dan op andere gebieden. Collageeninjecties zijn een van de gemakkelijkste manieren om rimpels te verwijderen en weer een jong ogend gezicht te krijgen.

Dit artikel is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden. Dit artikel is niet bedoeld als medisch advies en het is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg uw arts voor uw medische zorgen. Volg elke tip in dit artikel alleen na overleg met uw arts. De auteur is niet aansprakelijk voor enige uitkomst of schade die voortvloeit uit informatie die uit dit artikel is verkregen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *