Rimpeloplossingen op korte termijn

Rimpeloplossingen op korte termijn

Rimpels ontstaan ​​naarmate we ouder worden. Als u zich geen plastische chirurgie kunt veroorloven, zijn er rimpeloplossingen voor de korte termijn die u kunt gebruiken. Het beste is dat er zeer weinig risico’s zijn, dus u hoeft alleen maar uw dermatoloog te raadplegen. Laten we ze in alfabetische volgorde bespreken.

De eerste is Botox, dat al meer dan 10 jaar bestaat. Dit is een eiwittoxine die wordt geproduceerd door de clostridium botulinum-bacterie en die in kleine hoeveelheden in het lichaam wordt geïnjecteerd, waardoor de spieren ontspannen en de lijntjes verdwijnen. Het is effectief bij het behandelen van kraaienpootjes, rimpels op het voorhoofd, fronsrimpels en lachrimpels, ondanks het feit dat sommige onderzoeken aantonen dat het nieuwe rimpels veroorzaakt. Het is goed voor 3 tot 6 maanden en kan worden herhaald.

Vergelijkbaar met Botox is collageen dat al meer dan 25 jaar wordt gebruikt. Het wordt voornamelijk gebruikt als weefselvuller om lijntjes rond de mond te verzachten, om de lippen te vergroten, om vroege mate van spierverlies te corrigeren en acnelittekens te wissen. De injectie is slechts 3 tot 4 maanden goed. Voordat u met dit eiwit kunt worden geïnjecteerd, zullen artsen eerst enkele huidtesten moeten doen om er zeker van te zijn dat u niet allergisch bent.

Er is een behandeling die autologe vetoverdracht wordt genoemd. Hier wordt vet uit een deel van het lichaam verwijderd en vervolgens gebruikt om de gaten op te vullen die door de rimpels worden veroorzaakt. Meestal wordt vet uit de billen, buik of dijen gehaald. Omdat het vet van de patiënt wordt gebruikt, is er geen kans op allergische reacties.

Een andere vuller voor zacht weefsel is Restylane dat wordt beschouwd als een injecteerbare cosmetische behandeling. Dit komt van hyaluronzuur dat in Canada en Europa zeer succesvol is gebleken. In feite is dit een gel die een basiscomponent is van de menselijke huid. In tegenstelling tot andere procedures die de gaten opvullen die door rimpels worden veroorzaakt, laat dit de huidcellen ‘zweven’, waardoor het zeer geschikt is voor grote huidplooien die vaak in de mond en wangen te zien zijn. Dit is ongeveer 6 tot 9 maanden effectief met een lage incidentie van allergische reacties.

Dan is er ook Hylaform dat een alternatief is voor collageen en wie het wil gebruiken, hoeft geen allergietest te ondergaan. Net als de rest moet dit regelmatig in de huid worden geïnjecteerd om rimpels te behandelen.

De genoemde procedures zijn niet gedekt door een verzekering en hebben geen gezondheidsvoordelen. Het enige dat het kan doen, is die rimpels een paar maanden wegstoppen en als ze weer verschijnen, moet je terug naar je dermatoloog voor de volgende behandeling.

Naast de kortdurende rimpeloplossingen zijn er ook zelfgemaakte behandelingen die u kunt gebruiken om puistjes te behandelen en te voorkomen. De meeste hiervan gebruiken eenvoudige dingen die u in de supermarkt kunt kopen en het kan zijn dat u er een paar moet mengen. U moet uw gezicht eerst reinigen, zodat de poriën zich openen en het door de huid kan worden opgenomen, laat het drogen voordat het wordt uitgespoeld.

Dus zijn rimpeloplossingen op korte termijn de juiste keuze? Als u de pijn die vaak wordt doorstaan ​​met andere kostbare behandelingen en de lange hersteltijd wilt vermijden, dan is het antwoord ja.

Huidverzorgingstips om rimpels te voorkomen

Als je jong bent, heb je nog ruim de tijd om voor je huid te zorgen om te voorkomen dat rimpels zich ontwikkelen terwijl je nog op je best bent. Er zijn manieren om het te doen die je niet veel zullen bezorgen. En bovendien is er nu meer in uw leven dan u zorgen te maken over een dergelijke gebeurtenis. Het komt op het juiste moment. Je vecht het al tegen allerlei puistjes, waaronder puistjes, dus maak je nog geen zorgen over iets dat nog niet zichtbaar is.

Maar als je onzorgvuldig omgaat met je huid, maakt het niet uit of je oud of jong bent. U zult lijntjes in uw gezicht krijgen als u uw huid niet zo goed verzorgt als uw lichaam.

Huidverzorgingstips

Misschien ben je jong en wil je experimenteren met elk aspect van je leven. Voor jonge meisjes experimenteer je misschien al met make-ups en andere chemicaliën die beloven je jonge uiterlijk en frisse huid te behouden.

Hier zijn enkele van de tips die u moet volgen om het verouderingsproces van uw huid te vertragen. En oh trouwens, dit geldt ook voor jonge jongens.

  1. Het is een must om je gezicht te wassen. Maar doe dit niet te vaak, vooral als u geen waterzuiveraar in uw huis heeft geïnstalleerd, dat uw enige bron voor deze handeling het water is dat rechtstreeks uit de kraan komt. Het bevat eigenlijk chloor, wat het risico op het snel ontwikkelen van rimpels kan vergroten. Als dit het geval is, was je gezicht dan één keer per dag. Op deze manier kunt u een goede hoeveelheid vocht en olie op uw huid behouden.
  2. Gebruik milde zeep om uw gezicht te wassen. Kies de merken die moisturizers hebben als onderdeel van de ingrediënten. Gebruik geen zepen en zelfs geen deodorants met alkaline. Als het niet kan worden verholpen, vermijd het dan gewoon.
  3. Kies een merk vochtinbrengende crème op waterbasis. Gebruik na het wassen van je gezicht een schone en zachte handdoek om je huid droog te deppen en voeg daarna de vochtinbrengende crème toe.
  4. De zon draagt ​​ook veel bij aan het ontstaan ​​van lijntjes op uw gezicht. Wat u moet doen om dit tegen te gaan, is zonnebrandcrème aanbrengen wanneer u uitgaat. Dit moet zelfs worden aangebracht als u maar korte tijd aan de zonnestralen wordt blootgesteld.
  5. De slaappositie kan ook bijdragen aan het vertragen van het proces van het ontwikkelen van ongewenste lijntjes. U kunt proberen om op uw rug te liggen als u slaapt. Maar doe dit alleen als het u prettig vindt. Het effect van deze handeling is dat het de effecten van de zwaartekracht compenseert.
  6. Vermijd roken. Je bent jong en wil het misschien allemaal proberen. Maar deze bankschroef zal je huid echt niets goeds doen. Bovendien zal uw gezondheid er in de loop van de tijd ook onder lijden. Wanneer ga je stoppen? Wanneer mensen je verwarren met een 40-jarige dan de 20, iets wat je echt bent? Die route wil je zeker niet nemen.

Iedereen zal rimpels krijgen naarmate ze ouder worden. Maar terwijl je jong bent en het nog steeds kunt voorkomen, doe er dan iets aan. De bovengenoemde tips zullen hopelijk de truc voor u doen.

Roken veroorzaakt rimpels

Kan roken rimpels veroorzaken? Volgens veel experts is het antwoord ja, omdat het het normale verouderingsproces van uw huid versnelt en bijdraagt ​​aan het ontstaan ​​van rimpels. U zult de directe effecten van roken niet meteen kunnen zien, maar het kan wel nadat u ongeveer 10 jaar hebt gerookt en het slechte nieuws is dat dit onomkeerbaar is.

Roken staat op de tweede plaats na blootstelling aan de zon als de belangrijkste oorzaak van rimpels. Het verstoort de opname van vitamine A en C, die ons beide huidbescherming bieden. Dit komt omdat nicotine, het belangrijkste ingrediënt in sigaretten, uitdroging bevordert.

Het vernauwt ook de bloedvaten in de buitenste lagen van de huid. THIs schaadt de bloedstroom en verlaagt het van zuurstof en belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine A. Het beschadigt ook collageen en elastine. Dit zijn beide vezels die je huid zijn stevigheid en elasticiteit geven, waardoor ze voortijdig gaat verzakken en kreuken.

De hitte van de sigaret veroorzaakt irritatie rond de ogen en dwingt de roker om meer te turen. Dit leidt tot meer rimpels, vooral rond de ogen. Je zult ook uitgeholde wangen rond de mond krijgen als je dit jarenlang tussen je lippen hebt gesleept.

Dit heeft er ook toe geleid dat artsen geloven dat er een verband bestaat tussen rimpels in de mond en COPD of chronische obstructieve longziekte, aangezien dit kan leiden tot obstructie van de luchtstroom.

Afgezien van de vorming van rimpels op uw gezicht, zal dit ook zichtbaar zijn in andere delen van het lichaam, inclusief de binnenarmen, zelfs als deze gebieden bedekt zijn door uw kleding.

Als je al heel lang rookt, kan iemand van in de dertig dezelfde rimpels hebben als een niet-roker die al in de vijftig is.

Dus wat is het moreel van het verhaal? Stop natuurlijk met roken, want geen enkele hoeveelheid anti-verouderingscrème op de markt zal de rimpels verwijderen die worden veroorzaakt door het roken van sigaretten. Aangezien deze ondeugd een gewoonte is, is dit gemakkelijker gezegd dan gedaan, dus veel experts suggereren dat dit geleidelijk moet gebeuren.

Als u dit niet doet, verspilt u gewoon tijd met het kopen van crèmes en vochtinbrengende crèmes of het ondergaan van een behandeling met de hulp van een dermatoloog, want dit zal snel terugkomen. Wat erger is, is dat deze erg prijzig zijn.

Als u kunt stoppen met roken, heeft dit ook andere gezondheidsvoordelen, zoals het toevoegen van een paar jaar aan uw leven en voorkomt het dat u in de toekomst de diagnose longkanker en rookgerelateerde ziekten krijgt.

Afgezien van het opgeven van deze gewoonte, moet u zich ook eerst concentreren op een gezond dieet en regelmatig sporten. Dit zal helpen om bloed naar het oppervlak van de huid te brengen en de haarvaten met zuurstof te vullen. U moet ook geen alcohol of cafeïne drinken, omdat dit ook de huid uitdroogt. Om ervoor te zorgen dat u uw dagelijkse dosis vitamine A en C krijgt, moet u wat voedingssupplementen nemen.

Roken veroorzaakt rimpels en andere gezondheidsproblemen naarmate je langer aan deze bankschroef vasthoudt. Waarom zou u wachten voordat het te laat is als u er op uw leeftijd uit kunt zien? Als je kunt, stop dan nu, want er zijn ergere dingen dan er kunnen gebeuren, afgezien van het hebben van rimpels en je huid verslapt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *