Cafeïne veroorzaakt rimpels

Cafeïne veroorzaakt rimpels

Als u van plan bent een gezonde, rimpelvrije huid te behouden, moet u uw lichaam van binnenuit hervormen. Een goed begin is om geen cafeïnehoudende dranken te drinken, zoals koffie en frisdrank. Cafeïne, een verslavende stof die in veel dranken zit, verwijdert vocht van je huid. Als uw huid droog is, is de kans op het ontwikkelen van fijne lijntjes en rimpels veel groter. Omdat cafeïne ook als een diureticum werkt, stimuleert het ook vaker urineren. Deze plassen dragen bij aan de uitputting van vocht in uw huid. Hoewel u uw huid opnieuw kunt hydrateren met vochtinbrengende lotions, raden we u aan het probleem vanaf de bron aan te pakken.

Degenen onder jullie die serieus bezig zijn met het onderhouden van een uitstekende huid, moeten veel water, vruchtensap (onbewerkt) en kokosmelk drinken. Deze dranken houden je huid gehydrateerd en laten het dus minder vatbaar voor rimpels en fijne lijntjes. Omdat deze dranken ook helpen om veel van uw organen gezond te houden, zal uw huid er beter uitzien dan ooit tevoren. Zoals velen van ons weten, worden talrijke interne problemen weerspiegeld in onze huid.

We moedigen iedereen aan om hun cafeïnedranken te dumpen in plaats van gezondere en minder problematische dranken. De talrijke problemen die voortkomen uit de consumptie van cafeïne zijn eindeloos en zijn het gedoe niet waard. Als u zich zorgen maakt over het in één keer dumpen van cafeïne, raden we u aan het verbruik geleidelijk te verminderen totdat u niet langer afhankelijk bent. Op dat moment kunt u uw cafeïnehoudende dranken vervangen door gezondere alternatieven.

Veel succes op je reis naar een cafeïnevrije (en rimpel) levensstijl!

Kunnen we een gerimpelde huid voorkomen?

De conditie van onze huid zegt veel over wie we zijn. Als het niet zo elastisch of dunner is als voorheen, dan heb je misschien al een gerimpelde huid. De vraag is nu: kunnen we het voorkomen?

Veel experts zijn van mening dat we het onvermijdelijke alleen maar uitstellen. Er zijn vorderingen gemaakt op dermatologisch gebied die mensen kunnen gebruiken, evenals huismiddeltjes die behoorlijk effectief zijn gebleken.

U kunt lotions of gezichtscrèmes gebruiken die AHA’s of alfahydroxinezuren bevatten. Dit bevat vitamine A en wordt meestal gewonnen uit melk, fruit en suikerriet en werkt door dode cellen op het huidoppervlak op te ruimen. Het stimuleert de groei van collageen die de rimpels opvult en ook vrije radicalen tegengaat die de huid kunnen beschadigen.

De enige bijwerking is huidirritatie die soms voorkomt. U kunt het product dat u gebruikt testen door een beetje hiervan op een klein stukje huid achter het oor te wrijven. Als het de dag erna niet rood wordt, kunt u het veilig gebruiken.

Je moet je huid ook twee keer per week scrubben om dode en droge huidcellen te verwijderen en het lichaam aan te moedigen nieuwe huidcellen aan te maken. Hierdoor kan de huid de crème of de vochtinbrengende crème beter opnemen omdat deze gehydrateerd is.

U kunt rimpels op natuurlijke wijze voorkomen door een stuk van een aloë vera plant af te knippen en dit vervolgens op de huid aan te brengen, aangezien het blad zelf appelzuur bevat. Papaya is een ander goed voorbeeld om te gebruiken, omdat het enzymen bevat die de bovenste laag van de huid kunnen wegetsen.

Breng elke ochtend na het wassen een vochtinbrengende crème aan, omdat dit helpt om het vocht in de huid vast te houden. Idealiter zou dit SPF30 moeten bevatten, zodat het je kan beschermen tegen de ultraviolette stralen van de zon, die ook rimpels veroorzaken. Een natuurlijke methode zou zijn om verse avocado te gebruiken, omdat deze vitamine E bevat, wat een anti-oxidant is.

Behalve door crèmes op je gezicht aan te brengen, kun je rimpels ook voorkomen door goed op je dieet te letten en veel water te drinken. Het voedsel dat u consumeert, moet rijk zijn aan omega 3 en 6 vetzuren die u zullen helpen een gezonde huidcelstructuur te bereiken.

U moet ook regelmatig sporten, omdat dit de algemene gezondheid helpt behouden en de bloedsomloop naar de huid verbetert. U moet niet te veel roken of drinken, omdat dit het doel van alle voorzorgsmaatregelen die u hebt genomen om rimpels te voorkomen, tenietdoet.

Stress dwingt ons om overmatig gebruik te maken van de gezichtsspieren, waardoor de huid vouwt tot expressielijnen. Om dat te voorkomen, moet u niet te veel fronsen of uw wenkbrauwen verbazen.

Probeer tenslotte zoveel mogelijk binnen te blijven, vooral tussen 10.00 en 16.00 uur, aangezien het dan de tijd is dat het buiten erg warm is. Als je de deur uit moet, draag dan een hoed en zelfs een zonnebril en een paraplu om je armen te beschermen.

Kunnen we een gerimpelde huid voorkomen? Het antwoord is ja, zolang we de juiste maatregelen nemen. De hierboven genoemde zijn veel goedkoper dan laserchirurgie te ondergaan of een chemische stof in het lichaam te injecteren, dus doe je best voordat je je toevlucht moet nemen tot andere middelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *