Het hebben van een "zoetbek" kan rimpels veroorzaken

Het hebben van een “zoetbek” kan rimpels veroorzaken

Halloween is voorbij en veel mensen, niet alleen kinderen, hadden een geweldige tijd met snoep, brownies en alle zoetigheden die tijdens dit trick or treat-fest in overvloed aanwezig zijn. Maar of het nu Halloween is of niet, de meeste Amerikanen houden ervan om te veel snoep in hun dieet te hebben, zonder rekening te houden met overgewicht, wat kan leiden tot obesitas en andere problemen die verband houden met te veel suikerinname, zoals rimpels.

Volgens Kerry Neville, een geregistreerde diëtist en woordvoerster van de American Dietetic Association, “eten Amerikanen te veel suiker, en het lijkt erop dat de dreiging om ze dik te maken het eten van overmatige suiker niet lijkt te ontmoedigen. Dus deze nieuwste rimpelangst zou de slag kunnen slaan. Dat is geweldig.”

We weten allemaal hoe ver vrouwen zouden gaan om het verouderingsproces te stoppen, en het vooruitzicht om rimpels te krijgen door te veel suikerconsumptie kan hun fysieke, emotionele en psychologische welzijn beïnvloeden. Sommige vrouwen kunnen zelfs een minderwaardigheidscomplex ontwikkelen en ervaren stress en angst als gevolg van ouderdomsproblemen.

Een recente studie in het British Journal of Dermatology onthult dat een proces dat glycatie wordt genoemd, plaatsvindt wanneer snoep – niet alleen geraffineerde suiker, maar alles dat tijdens het metabolisme in je lichaam in glucose verandert – wordt gegeten en de glucose in de bloedbaan terechtkomt. Terwijl ze verder drijven, zoeken ze eiwitten op en houden ze zich vast aan eiwitten en vormen ze een nieuw molecuul dat geavanceerde glycatie-eindproducten wordt genoemd, of op de juiste manier wordt afgekort tot AGE’s. De toename van de suikerconsumptie verhoogt ook de productie van AGE’s. Deze moleculen veroorzaken grote schade aan de aangrenzende eiwitten, waarvan de meest kwetsbare de verbindingen zijn die onze huid stevig en elastisch houden: collageen en elastine. Het resultaat is een slappe, gerimpelde huid.

Hier is echter het goede nieuws voor iedereen die een “zoetekauw” is. Er zijn enkele dingen die we nog kunnen doen om de schade te verhelpen die wordt veroorzaakt door te veel suiker in uw dieet. Het is duidelijk dat u uw suikerinname moet beperken. “Hoe lager je suikerconsumptie, hoe beter het is voor je gezondheid”, zei Neville.

Maar het is niet eenvoudig om erachter te komen waar die toegevoegde suikers vandaan komen. ‘Ze allemaal elimineren is moeilijk’, zei Neville. “Vaak is het een kwestie van waar je de toegevoegde suikers vandaan haalt. Op voedseletiketten staat geen toegevoegde suikers. ” Het is belangrijk om te zoeken naar woorden zoals maïszoetstof, glucosestroop, sucrose of sorghum, om er maar een paar te noemen.

Aan de andere kant is dr. Darren Casey, een dermatoloog en dermatologisch chirurg in Atlanta, Georgia, niet zo bezorgd over mogelijke huidbeschadiging door suiker. “Zon en roken zijn de belangrijkste oorzaak van rimpels”, zei hij. Als u veel antioxidanten in uw dieet binnenkrijgt en ook vitamine C slikt, kan dit de schadelijke effecten van te veel zoete consumptie helpen compenseren.

Producten die retinoïden bevatten, kunnen ook een door suiker beschadigde of door het milieu aangetaste huid revitaliseren. Retinoïden zijn een klasse van verbindingen die chemisch verwant zijn aan vitamine A en die zonder recept of op recept verkrijgbaar zijn. Ze zijn de beste behandeling om fijne lijntjes of rimpels te verzachten, waardoor u er jonger uit zult zien.

Dus als de volgende vakantie traktaties beginnen te lonken, denk dan nog eens goed na. Laat u niet misleiden door zijn zoete praatjes.

Thuisoplossingen voor rimpels

Het hebben van rimpels in uw gezicht of op uw lichaam is een normaal gegeven. U kunt het accepteren voor wat het is of er iets aan doen. In plaats van dure crèmes en vochtinbrengende crèmes te kopen, kunt u misschien een aantal huismiddeltjes proberen die effectief zijn gebleken tegen rimpels.

U kunt eiwit onder de ogen aanbrengen. Voor degenen die rimpels willen voorkomen, kunt u ook reukvrije ricinusolie gebruiken en dit op de huid, onder de ogen of de keel aanbrengen.

Degenen die hun eigen reinigingsmiddelen willen maken, kunnen dit doen door de inhoud van 3 vitamine E-capsules in een kleine kom te legen en dit vervolgens te mengen met 2 eetlepels yoghurt, een halve eetlepel honing en een halve eetlepel citroensap. Wanneer dit met elkaar wordt gemengd, krijg je een watje en wrijf je dit over je gezicht en laat je het 10 minuten intrekken en spoel je het uit.

Een ander mengsel kan afkomstig zijn van een kwart kopje smeerwortelinfusie, een kwart kopje toverhazelaar en 10 druppels etherische olie van patchoeli. Het fijne is dat je het teveel kunt bewaren in een schoon flesje zodat je het later weer kunt gebruiken.

Je kunt ook 1 theelepel frambozensap mengen met een theelepel sinaasappelsap, een theelepel olijfolie, opgeklopt eigeel en 2 eetlepels gemalen havermout. Nadat je alles hebt gemengd, wacht je 20 minuten en smeer je dit op het gezicht. Als het eenmaal droog is, wast u dit af met warm water.

Als je kokosolie in de buurt hebt, breng dit dan ’s avonds aan in de huidporiën voordat je naar bed gaat. Voor degenen die thuis ananas eten, kun je dit open snijden en vervolgens de kern van het fruit 10 tot 15 minuten op je gezicht wrijven voordat je het afspoelt.

Je kunt ook groene Thompson pitloze druiven gebruiken. Als je dit eenmaal doormidden hebt gesneden, druk je het voorzichtig op je gezicht zodat het sap door de huid wordt opgenomen. Zorg ervoor dat je het daar 20 minuten laat staan, spoel af met warm water en laat het vervolgens drogen met natuurlijke lucht.

Een pasta van kurkuma gemaakt met suikerrietsap kan ook worden gebruikt, omdat het bewezen is dat het effectief is bij het wegwerken van rimpels en het vertragen van huidveroudering.

Wat u ook gebruikt, zorg ervoor dat u regelmatig gezichtsbehandelingen heeft, want dit is zeer effectief bij het beheersen van rimpels. U moet uzelf ook een gezichtsmassage geven, omdat dit de bloedcirculatie helpt verbeteren, wat resulteert in het aanspannen van de spieren waardoor de vlezigheid van de huid wordt verminderd en uw jeugdige uiterlijk wordt hersteld.

Let er hierbij op dat u altijd begint vanaf de nek naar boven en dan eindigt bij het voorhoofd. Een snellere manier om dit te doen, vereist het gebruik van al je vingers en snel masseren in een cirkelvormige beweging. Als er rimpels op de kaak zitten, knijp dan de huid tussen uw duim en vingers.

Voordat u een van de huismiddeltjes tegen rimpels in het gezicht aanbrengt, moet u het gebied eerst met nat katoen reinigen, zodat u make-up kunt verwijderen en de poriën op de huid kunt openen. Als u naar buiten moet, is het enige dat u kunt doen om uzelf tegen de zon te beschermen, een zonnebril te dragen en een hoed te dragen die het ontstaan ​​van rimpels aan de zijkanten van de ogen helpt vertragen, ook wel kraaienpootjes genoemd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *