Emu-olie voor anti-rimpel!

Emu-olie voor anti-rimpel!

Wat is Emu-olie? Emoe-olie werd duizenden jaren geleden door Aboriginals ontdekt als een huidbevochtiger, antiseptisch middel en als hulpmiddel bij het verlichten van zonnebrand, spierpijn en gewrichtspijn, en ook als hulpmiddel bij het genezen van verwondingen. De emoe-olie wordt gemaakt van een dikke laag vet op de rug en levert 5 – 7 liter onverzadigde, niet-giftige, sterk penetrerende olie op. Meer dan tien jaar onderzoek bij Global Canyon Ranch (Texas) heeft aangetoond dat de emoe-olie unieke thermodynamische eigenschappen heeft. In combinatie met andere ingrediënten kan de olie veel sneller worden gebruikt om roestvrij staal te bewerken, wat een aanzienlijke besparing op arbeidsresultaten oplevert.

De emoe-olie is het grootste verzachtende middel ter wereld. Het dringt beter door de huid dan nertsen of een andere natuurlijke olie, en heeft geen vetzuren met een lange keten, wat bevorderlijk is voor een lange houdbaarheid.

Emu-olie wordt beschouwd als een complete bron van essentiële vetzuren. Essentiële vetzuren (EFA’s) zijn vetten die mensen niet kunnen produceren of synthetiseren. We moeten ze uit onze voeding halen. Net als vitamines en mineralen zijn ze essentieel voor de lichaamsfuncties. Ongelooflijk, deze geweldige olie bevat omega 3,6,9 essentiële vetzuren en is een krachtige huidbevochtiger en heeft sterke ontstekingsremmende eigenschappen.

Emu-olie voor anti-rimpel.

Miljarden microscopische driedimensionale nanoprisma’s! Hier is “zo wat.” Bijna niemand weet dit … maar … het menselijk oog kan geen rimpel zien. Wat het oog ziet, is eigenlijk de schaduw die door de rimpel wordt gemaakt. En aangezien al die miljarden microscopisch kleine nanoprisma’s licht breken.

Dit effect houdt aan totdat je je gezicht wast en het onzichtbare siliciumdioxide is verwijderd. En begrijp dit: weet je nog hoe ik je vertelde dat het belangrijkste ingrediënt in deze cosmetische crème is gemaakt van emoe-olie? Nou, het blijkt dat emoe-olie waarschijnlijk het beste cosmetische ingrediënt ter wereld is. Dat komt omdat de moleculen veel kleiner zijn dan de moleculen in de menselijke huid.

Dring door zeven lagen van de menselijke huid!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.