Over de toonbank rimpelverwijderaars

Over de toonbank rimpelverwijderaars

Er zijn verschillende manieren om met rimpels om te gaan. U kunt ervoor kiezen om een ​​procedure te ondergaan of iets op het getroffen gebied aan te brengen. Er is veel vraag naar vrij verkrijgbare rimpelverwijderaars omdat ze betaalbaar zijn. Om je een idee te geven: hier zijn de dingen die je kunt krijgen de volgende keer dat je naar de drogisterij gaat.

De eerste zijn alfahydroxylzuren of AHA. Deze producten zijn in water oplosbaar en een voorbeeld is glycolzuurcrème die hyperpigmentatie helpt verwijderen en helpt bij fotobeschadiging, verdikking van het huidcollageen en het verhogen van de celvernieuwing.

AHA’s bevatten melkzuren en als je dit in de winkel koopt, moet je de soort kopen met hogere concentraties, omdat lagere irritatie veroorzaken.

Vervolgens zijn er betahydroxyzuren of BHA. Deze zijn vetoplosbaar. De meeste producten op de markt zijn exfolianten, ontstekingsremmend en comedolytisch. Deze worden verkocht door enkele van de meest populaire namen in de branche en worden vaak aanbevolen door dermatologen.

Combinatie hydroxyzuren of CHA hebben beide ingrediënten van AHA en BHA. Denk niet dat het kopen van de eerste twee producten en het vervolgens mengen hetzelfde effect zal hebben, want dat zal niet zo zijn, want elk heeft zijn eigen pH-waarde.

Er zijn ook producten met enzymen. Het leuke hiervan is dat deze niet irriterend zijn en dat het alleen de dode huidlaag verteert. Het stimuleert ook de celvernieuwing en zorgt ervoor dat andere producten de huid kunnen binnendringen. Twee van de meest voorkomende zijn vruchten, namelijk papaja en ananas.

Dan zijn er de actuele producten. Deze zijn verkrijgbaar in vitamine A, C en E en gekocht in de vorm van crèmes en lotions. Vitamine A vermindert en elimineert bijvoorbeeld rimpels door de vrije radicalen in het lichaam af te breken. Vitaminen C en E zijn daarentegen antioxidanten en doen ook hetzelfde.

Iets dat kan werken met vitamine C en E zijn alfa-lipioczuren, omdat het ook een antioxidant is. Het werkt door het celmembraan te penetreren om vrije radicalen te elimineren die al zijn afgebroken.

Het kost tijd om de beste vrij verkrijgbare rimpelverwijderaar te vinden. Dit komt omdat je moet vergelijken hoe de een het doet ten opzichte van de ander. Om u te helpen, kunt u verschillende websites bezoeken die alle informatie hebben verzameld die u nodig hebt, zoals de prijs, de effectiviteit, de kwaliteit en de beoordelingen van rimpelcrème. Met deze informatie kunt u de juiste vinden die u kunt gebruiken.

Sommige mensen die sceptisch zijn over deze online informatie, zeggen dat het ene merk beter zou zijn dan het andere omdat hij of zij werd betaald om het er zo uit te laten zien. Uiteindelijk moet je het uitproberen om te zien wie de waarheid vertelt. Als u iets kunt vinden dat werkt, waarom zou u het dan veranderen? Je moet gewoon vasthouden aan wat je hebt totdat er iets beters en goedkoper komt.

Geen van de vrij verkrijgbare rimpelverwijderaars zal van de ene op de andere dag een wonder verrichten. U zult het consequent moeten gebruiken gedurende dagen of zelfs weken voordat u enig resultaat ziet, want nogmaals, deze rimpels zijn in de loop van de tijd opgetreden. Wat je ook gebruikt, zorg ervoor dat je alleen het soort gebruikt dat van goede kwaliteit is met de juiste combinatie van vitamines en voedingsstoffen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *