Het ontstaan van de rimpels

Het ontstaan van de rimpels

Hoe ontstaan en ontwikkelen rimpels zich naarmate mensen ouder worden? Door de tijd heen zullen de epidermale cellen dunner worden. Hierdoor ziet u er ook dunner uit. De opperhuidcellen zullen ook minder plakkerig zijn. Dit betekent dat er meer kans voor het vocht op uw huid worden vrijgegeven dan onderhouden, waardoor droogte. De afname van de epidermale cellen is eigenlijk 10 procent per decennium. En naarmate mensen ouder worden, verdelen ze langzamer. Om deze reden kan de huid niet snel omgaan als het gebruikt om zichzelf te herstellen.

In de huidlaag wordt minder collageen geproduceerd. De elastine vezels slijten ook. Dergelijke factoren zullen ervoor zorgen dat de huid verzakt en rimpelt. De rete ruggen, ondertussen, zal plat uit. Dit zal ervoor zorgen dat de huid kwetsbaar is. En dus de voedingsstoffen die de opperhuid nodig heeft zal niet dienovereenkomstig worden voldaan.

Zoals voor de onderhuidse laag, de vetcellen dunner naarmate mensen ouder worden. Dit zal leiden tot meer rimpels en verzakking.

Het is een complex proces dat iedereen zal doorlopen naarmate mensen ouder worden. U gebruik maken van moisturizer terwijl je jong bent en goed voor je huid zorgen om het proces te vertragen. Maar je moet toegeven dat er een punt zal komen waarin je niet alleen geconfronteerd met een rimpel in de tijd, maar andere soorten veranderingen in uw functies ook.

Dat is niet erg. Het belangrijkste is dat je gracieus veroudert, zodat mensen je van binnen en van buiten als mooi zullen zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *