Een beetje knowhow over Botox-injecties voor rimpels

Een beetje knowhow over Botox-injecties voor rimpels

Hoe ver wil je gaan om mooi te zijn? Met het verstrijken van de jaren lijken de ontwikkelingen, zelfs op de schoonheidsafdeling, nooit te stoppen. U zult zien dat een product in de handel verkrijgbaar is op basis van uw behoefte, of dit nu op korte of lange termijn is. Er zijn crèmes die je puistjes gemakkelijk kunnen wegvagen, Botox-injecties voor rimpels, whitening-lotions en crèmes voor je huid en nog veel meer.

Zijn of niet zijn

Het belangrijkste dat je jezelf moet afvragen, is of je echt de drastische weg moet gaan om je jonger ogende huid te behouden. Iedereen zal er uiteindelijk oud uitzien, hoe nuttig de wetenschap ook voor je was. Door schoonheidsproducten te gebruiken en operaties en injecties te ondergaan, vertraagt ​​u alleen het proces.

Als u al uw opties over het genoemde onderwerp overweegt, moet u klaar zijn voor de resultaten en de gevolgen. Om uw zorgen te verminderen, doet u grondig onderzoek naar wat u wilt doen. Vraag rond en vraag om verwijzingen voor professionals die u vertrouwt om met uw huid om te gaan, dat wil zeggen als u het wetenschappelijke pad bewandelt naar een mooiere u.

Botox, iemand?

Wie heeft er nog nooit van Botox gehoord? Veel populaire mensen zoals beroemdheden hebben deze procedure doorlopen om de ongewenste lijnen op hun gezicht te verwijderen. Dit is vooral handig als u eruit ziet als brood en boter. Dus wat weet je hiervan? Deze lijst zal u herinneren aan dingen die u al weet en die u misschien wilt weten over deze procedure.

  1. Botox staat bekend om het verwijderen van rimpels. Maar het helpt niet bij het verminderen van andere veelvoorkomende verwante problemen veroorzaakt door veroudering, zoals ouderdomsvlekken, schade door de zon en problemen met pigmentvlekken. Dit verzacht uw huid ook niet als u zich vooral zorgen maakt over de ruwheid ervan.
  2. Dit is een kostbare procedure. Als je zoiets echt wilt ondergaan, moet je ervoor sparen. En spaar er veel voor want je zult dit niet één keer meemaken. U moet de procedure na een paar maanden ondergaan, afhankelijk van wat uw arts u vraagt ​​te doen, afhankelijk van de reactie van uw huid erop.
  3. Dit is erg riskant, vooral als u niet naar de juiste dokter gaat. De procedure omvat het injecteren van gifstoffen in uw huid. Niet iedereen reageert op die gifstoffen.
  4. U moet uw arts vertellen welke vitamines en medicijnen u gebruikt voordat u dit ondergaat. Ze moeten worden geïnformeerd over uw lichaam en uw systeem, zodat ze beter weten of u er klaar voor bent of dat u niet echt fit bent.
  5. Als u dit niet goed doet, kunt u in plaats van de ongewenste regels te verwijderen, uiteindelijk meer hebben dan u had voordat u erdoor ging.
  6. Dit is niet voor de gevoelige huid en aders. Botox omvat injecties. Degene die de opnamen gaat maken, moet er eerst voor zorgen dat ze emotioneel, fysiek en mentaal klaar zijn.

Botox-injecties voor rimpels moeten heel goed worden nagedacht voordat u aan de procedure begint. Als u het eenmaal heeft gedaan, is er geen weg meer terug en moet u zich houden aan wat uw arts u zegt te doen. Als je nog steeds verdwaald bent, of je dit wilt doen of niet, onderzoek hier meer naar en nadat je meer kennis hebt opgedaan, zul je zeker voor het beste kunnen beslissen.

Een rimpel in de tijd – Inzicht in uw huid

Het is altijd leuk om te kijken naar een baby’s vlekkeloze huid. Er zijn geen lijnen, geen tekenen dat een puistje er zelfs is geweest en eigenlijk is het perfect. Je had die route gegaan, maar naarmate je ouder wordt, kun je het niet helpen, maar geschikt voor een rimpel in de tijd totdat je niet meer weet waar je baby huid is gegaan.

Om te weten over de oorzaken van rimpels, moet u eerst weten over de normale huidlagen. Hier zijn de lagen die een menselijke huid vormen.

1. Opperhuid

Dit is de buitenste laag van je huid. Dit beschermt de binnenste lagen om wat de omgeving kan veroorzaken. Deze schijnbaar taaie buitenste huid wordt veroorzaakt door de beweging van keratinocyten, de cellen van de opperhuid, van het onderste deel naar de top. Als gevolg hiervan wordt een grote dosis keratine geproduceerd. Maar als deze cellen de top bereiken, sloken ze er eigenlijk af. Dus als je schilferige soorten skins ziet, betekent dit dat er iets mis is gegaan in dit proces.

2. Dermis

Dit is de tweede laag van de huid. Dit bevat de structurele elementen, dat is het bindweefsel. Er zijn eigenlijk vele soorten bindweefsel. Elk type werkt voor verschillende functies. Sommige monsters zijn het collageen. Dit geeft de huid kracht. De glycosaminoglycanen zijn de eiwitten die turgor geven aan de huid. De elastinevezels creëren de elasticiteit van uw huid.

Tussen dermis en opperhuid is de huid-epidermale kruising. Dit is een belangrijke eigenschap aangezien het vingerachtige projecties in elkaar zet en vormt die reteruggen worden genoemd. Deze zullen het gebied van de opperhuid verhogen die aan de bloedvaten wordt blootgesteld en voedingsstoffen nodig hebben. De bloedvaten in de dermis geven dergelijke voedingsstoffen aan de opperhuid door de rete ruggen.

3. Onderhuids weefsel

Dit is de onderste laag van de huid. En het onderhuidse weefsel bevat de vetcellen. Weet je waar die cellen voor zijn? Ze leveren isolatie aan je lichaam en ze maken ook je huid vol en mollig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *