Oogcrème tegen rimpels

Oogcrème tegen rimpels

Anti rimpel oogcrème bevat ingrediënten die de huid extra hydrateren. Dit helpt bij het verminderen van de duisternis van de huid en zorgt ervoor dat deze er steviger uitziet. Veel anti-rimpel oogcrèmes bevatten vitamine A en D. Dit zijn de vitamines die verloren gaan als de huid langdurig wordt blootgesteld aan zonnestralen.

Anti-rimpel oogcrème is er in verschillende potenties en gebruikstijden. De crèmes kunnen worden geclassificeerd op basis van het tijdstip van aanbrengen.

  • Dagcrèmes: Dagcrèmes werken tegen wallen en donkere kringen.
  • Nachtcrèmes: Nachtcrèmes bevatten meestal alfahydroxyzuur en / of retinol. Het wordt gebruikt ter bescherming tegen huidbeschadiging.
  • Algemene crèmes: het primaire doel van deze crèmes is om de huid te hydrateren.

Wat is de oorzaak van rimpels? Door de zwaartekracht worden de weefsels van ons lichaam naar beneden getrokken. Dit fenomeen wordt geholpen door het verlies van vocht in onze huid. Verlies van vocht resulteert in de afbraak van collageen en de schade door vrije radicalen gedurende een bepaalde periode. Dit resulteert in verzakking van de huid, waardoor dunne en diepere lijnen ontstaan. Anti-rimpel oogcrèmes werken om de verzachtende factoren te voorkomen door dagelijks extra vocht te geven, collageenschade te verminderen en de activiteit van vrije radicalen met anti-oxidanten.

Werkt antirimpelcrème? Crèmes zijn lokale toepassingen en effecten begonnen na enige tijd af te wijken. We moeten de oorzaak van rimpel achterhalen en ernaar handelen. Het is aan iedereen om het zelf te proberen en de resultaten in de loop van de tijd te controleren. Veel vrouwen denken er veel te laat over na en om crèmes en lotions enig beschermend effect te laten hebben, moet u de behandeling op het juiste moment starten. Een goed dieet en een actieve levensstijl zijn de beste manieren om rimpels te behandelen – vooral water, vitamine C, antioxidanten uit groenten, enz.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *