Wilt u rimpels vermijden?

Wilt u rimpels vermijden?

Wil je een rimpelvrije huid? Bekijk de volgende opties die je hebt om je huid rimpel vrij te houden.

Retinols Retinols

Retinol is het principe vitamine A, en vult alle rollen die vitamine A speelt metabolisch. Vitamine A gebruikt bij de behandeling van de huidaandoeningen, cystische acne en psoriasis. Veel vitamine A-effecten zijn hormoon-achtige, het beïnvloeden van de groei en differentieel van cellen. Vitamine A kan ook worden beschouwd als een biologische reactie modifier. Retinol werkt door het versnellen van de cellulaire omloopsnelheid, waardoor de gezondere cellen om hun weg te werken naar het oppervlak sneller en door het verminderen van de activiteit van de destructieve enzym collageen.

Collageen

Collageen is het belangrijkste eiwit van bindweefsel bij dieren en de meest voorkomende eiwit in zoogdieren, die ongeveer 1/4 van het totaal. Het is een van de lange, vezelige structurele eiwitten waarvan de functies heel anders zijn dan die van bolvormige eiwitten zoals enzymen. Collageen is een belangrijke bron van vocht voor de huid, en is bijzonder effectief als het zijn effect kan ontwikkelen van direct in het lichaam.

Hormonen

Een hormoon, zoals insuline of oestrogeen, is een stof die vrijkomt door een orgaan of weefsel dat de activiteit van organen of cellen in een ander deel van het lichaam regelt. Van alle hormonen die afnemen met de leeftijd, oestrogenen hebben het meest dramatische effect op de huid. Estriol is de “zwakste” van de oestrogenen. Als een actuele behandeling voor de huid, estriol is gebruikt om de effecten van veroudering en menopauze te beheren. Dit omvat niet alleen de anti-aging voordelen zoals afnemende rimpels in het gezicht en gladmakende huid, maar ook een assortiment van voordelen die voortvloeien uit het helpen om een gezonde huid in de vagina, baarmoederhals, vulva, en urethra te behouden.

Wetenschappelijke studies valideren dat afnemende hormoonspiegels spelen een belangrijke factor in de veroudering van de gezichtshuid en dat estriol vertegenwoordigt een nieuwe en veelbelovende therapeutische aanpak.

Vergeet niet dat als u gebruik maakt van een oestrogeen patch, het kan bijwerkingen zoals roodheid van de huid en irritatie op de plaats van de patch

Een manier om de huid te helpen behouden het oestrogeen het nodig heeft voor collageen productie is door de topically toepassing van lage niveaus van natuurlijke bio-identieke oestrogenen op het gezicht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *