Anti Rimpel Crème

Anti Rimpel Crème

Hoewel rimpels tekenen van ervaring en wijsheid kunnen zijn, hebben de meeste mensen ze liever niet. 

Echter, huid leeftijden over het hele lichaam, maar veel meer waar er blootstelling aan de zon.  Veranderingen veroorzaakt door schade door de zon zijn “droogte”, sagginess, huidgezwellen en rimpels. Deze zijn voornamelijk te vinden op de delen van het lichaam waar blootstelling aan de zon is het grootst. Deze gebieden omvatten vooral het gezicht, de nek, de rug van de handen, en de toppen van de onderarmen.

Maar waarom verschijnen rimpels? Hoe wordt onze huid oud?

Naarmate een persoon ouder wordt, worden de opperhuidcellen dunner en minder plakkerig. De dunnere cellen zorgen ervoor dat de huid er merkbaar dunner uitziet. De verminderde kleverigheid van de cellen vermindert de effectiviteit van de barrièrefunctie waardoor vocht vrijkomt in plaats van in de huid te worden gehouden. Dit veroorzaakt droogte.

Het aantal epidermale cellen daalt met 10% per decennium en ze verdelen langzamer naarmate we ouder worden waardoor de huid minder goed in staat is om zichzelf snel te herstellen.  De effecten van veroudering, op de huidlaag zijn aanzienlijk. Met de jaren, niet alleen de huidlaag wordt dunner, ook minder collageen wordt geproduceerd en de elastine vezels die elasticiteit zorgen slijten. Deze veranderingen in de steigers van de huid veroorzaken de huid te rimpelen en verzakken.

In de onderhuidse laag worden de vetcellen kleiner met de leeftijd.  Dit leidt tot meer merkbare rimpels en verzakking, omdat de vetcellen de schade van de andere lagen niet kunnen “invullen”.

Er zijn ook een aantal factoren die rimpels te bevorderen:

 • Roken
 • Huidtype (mensen met een lichtgekleurde huid en blauwe ogen zijn gevoeliger voor schade door de zon)
 • Erfelijkheid (sommige families rimpelen meer)
 • Kapsel (afhankelijk van hoeveel huid wordt bedekt door haar en beschermd tegen de zon)
 • Jurk (opnieuw, door te bepalen welke huid wordt blootgesteld)
 • Beroeps- en recreatieve blootstelling aan de zon in de loop van vele jaren

Hoewel preventie de makkelijkste manier is om rimpels te bestrijden, kunnen we niet voorkomen dat de realiteit dat we inderdaad allemaal ouder worden, maar met deze richtlijnen kunnen we hopen dat we in ieder geval met gratie zullen verouderen:

 • Plan een gezond dieet rijk aan groenten en fruit.  Dit is niet alleen gunstig voor de huid, maar ook voor het hele lichaam.
 • Als u rookt, stop dan.  Als je dat niet doet, het beste voor je, maar vermijd plaatsen waar veel mensen roken, kan niet invloed hebben op uw huid en uw gezondheid ook.
 • Drink altijd veel water.  Minstens acht glazen water wordt aanbevolen in een dag.
 • Als u denkt dat u niet genoeg vitaminen te krijgen van wat je eet, neem vitaminesupplementen.
 • Zorg elke dag voor uw huid, was en hydrateer dagelijks.
 • Blijf uit de buurt van de zon en gebruik buitenshuis zonnebrandcrème.
 • Hebben een gelukkige kijk in het leven.  Studies tonen aan dat stress en angst de huid kan beïnvloeden.  Blijf altijd gelukkig.

De “eeuwige belofte van de jeugd” kan worden gezien in de ontelbare producten en procedures geadverteerd in boeken, tijdschriften en andere media die beloven “jonger uitziende huid.” Maar, veel claims voor dergelijke jeugd-verbeterende methoden zijn helaas overdreven of volledig onbestaande.

Toch bestaan er effectieve technieken om rimpels te verzachten en zelfs te verwijderen. Er zijn nieuwe producten op de markt die goede resultaten hebben laten zien: producten die SKIN REGENERERENDE ACTIVATORS bevatten, die zowel beschadigde cellen verwijderen als hun vervanging activeren door nieuwe gezonde huidcellen geproduceerd vanuit de diepe lagen van uw huid.

Een daarvan is BIO SKIN CARE crème, die een natuurlijk biologisch ingrediënt bevat, verzameld uit levende landslakken, dezelfde ze gebruiken om snel hun eigen huid en schelp te herstellen wanneer beschadigd. Het is opgenomen in de mucine afgescheiden door de slakken, en verzameld door middel van een proces dat veilig is voor hen. Het actieve ingrediënt in het product is een complex van Glycoproteïnen die versleten cellen voorzichtig elimineren, terwijl tegelijkertijd de reproductie van nieuwe collageen- en elastinecellen wordt geactiveerd, wat resulteert in een gecoördineerde biologische regulatie van het huidvernieuwingsproces en dus geavanceerde huidverjonging.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *