Anti – Rimpel Gezichtscrème

Anti – Rimpel Gezichtscrème

Anti-rimpel gezichtscrèmes en formuleringen werken tegen natuurlijke veroudering en foto veroudering. Externe factoren van veroudering, zoals lange blootstelling aan schadelijke stralen van de zon etc worden foto veroudering genoemd. Uw huid ziet er dik en leerachtig uit met regelmatige pigmentaties, bloedvaten kunnen zichtbaar zijn op het oppervlak van de huid en diepe groeven ontwikkelen zich in de huid naast rimpels.

Rimpels variëren in vorm, grootte, diepte, omvang van de dekking en leeftijd van individu tot individu. Behandeling voor rimpels met behulp van anti rimpel crèmes hangt af van wat voor soort probleem je doormaakt. Als je ouder bent en met meer zichtbare lijnen op je gezicht dan waarschijnlijk moet je een sterker product. Een jong gezicht met fijne lijntjes zou elke crème voor algemeen gebruik vereisen. Je moet nadenken over alle aspecten en pas dan settelen met een product.

Drie basisstappen worden normaal gesproken gevolgd om gezichtsproblemen te behandelen:

  • Reinigen: Met behulp van huidreinismiddelen zoals fruitzuren.
  • Toon: Met behulp van toners zoals moisturizers, vitaminen en mineralen.
  • Voeden: Met behulp van meer geavanceerde formuleringen.

De volgende zijn enkele van de basisingrediënten van een anti rimpel gezichtscrème:

Vitamine A

Vitaminen voeden onze huid, haar en andere weefsels. Dit heeft hen een voorkeur in anti-rimpel crèmes. Vitamine A in de vorm van retinol behandelt gewonde huid en verbetert de vorming van collageen. Het levert vocht en helpt de huid zacht en mollig te blijven. Andere vitaminen zoals C en E zijn erg populair voor hun anti-oxidant effecten.

Fruitzuren (AHA)

Alpha Hydroxy Acids zijn populaire exfoliants, die worden gebruikt in de vorm van Glycolisch, Malic, Wijnsteen- en Citroenzuur en vele andere formuleringen. Deze zuren borstelen de dode cellen en weefsels onthullen nieuwe, vers onder de huid.

Fytochemicaliën

Dit zijn de beroemde anti-oxidanten die vechten tegen vrije radicalen. Vitaminen en andere verbindingen worden gebruikt in formuleringen en wordt gezegd dat effectief zijn tegen deze radicalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *