Helpen huidverstevigers en huidcrèmes echt om rimpels te verminderen?

Helpen huidverstevigers en huidcrèmes echt om rimpels te verminderen?

Je hebt waarschijnlijk alles geprobeerd wat je kunt bedenken om van die vervelende rimpels af te komen. Lijngummen, anti-rimpel oogcrèmes, rimpelgummen, huidcrèmes, Botox – misschien heb je zelfs geprobeerd in de spiegel te schreeuwen: “Weg, lelijke rimpels!” Maar als dat niet werkte, heb je het misschien opgegeven. Misschien heb je het gevoel dat er geen hoop is om die rimpels te zien verdwijnen. Geef niet op. Dit is waarom…

Er zijn verschillende dingen die u kunt doen om rimpels te verminderen. Er is niet één magische formule, maar het is een combinatie van dingen: levensstijl, eten en drinken, blootstelling aan de zon, vitamines, gezichtsverjongingscrèmes en zelfs de positie van je lichaam tijdens het slapen! Het klinkt als een hoop werk, maar bij de meeste hiervan gaat het om simpele dingen die je elke dag kunt doen om rimpels te verminderen en te voorkomen. Hier zijn enkele korte aanwijzingen.

Dagelijkse levensstijl en rimpels

Verschillende dingen die u in uw dagelijks leven doet, kunnen ervoor zorgen dat er overmatige rimpels verschijnen. Als u bijvoorbeeld voortdurend gestrest bent, kunt u meer rimpels verwachten. U moet alles doen wat nodig is om stress te verminderen – zelfs indien nodig van baan veranderen. Het is niet de moeite waard om uw gezondheid of goede uitstraling te verliezen! Een andere belangrijke factor is uw inname van vloeistoffen, met name water, gedurende de dag. Drink elke dag water om uw lichaam en huid te hydrateren. Een uitgedroogde huid zal gemakkelijker kreuken.

Eet een gezond dieet dat rijk is aan fruit en groenten, en plan uw maaltijden en oefen elke dag. Op schema blijven met gezond eten en bewegen is bewezen in onderzoeken om stress te verminderen.

Probeer ook elke nacht een goede nachtrust te krijgen. Ga tijdens het slapen op uw rug liggen in plaats van op uw gezicht. Rimpels kunnen ’s nachts ontstaan ​​terwijl u slaapt! Vermijd ook roken, alcohol en overmatige blootstelling aan de zon. Als u buiten werkt, draag dan een sterke, beschermende zonnebrandcrème op uw gezicht en handen.

Crèmes tegen rimpels

Er zijn tegenwoordig veel gezichtsverjongingscrèmes, anti-rimpel oogcrèmes, lijngummen en rimpelgummen op de markt. Er zijn zelfs betaalbare Botox-alternatieven die net zo goed werken. Deze kunnen rimpels helpen verminderen als ze de juiste combinatie van vitamines bevatten om uw huid te revitaliseren. Een aantal onderzoeken heeft aangetoond dat het aanbrengen van vitamines op de huid rimpels aanzienlijk kan verminderen en huidbeschadiging kan helpen herstellen.

De belangrijkste vitamines waarnaar u in een huidcrème moet zoeken, zijn vitamine A, C, E en K. Een reden is dat deze antioxidanten bevatten, die helpen om gifstoffen uit uw lichaam te verwijderen en tekenen van veroudering te verminderen. Antioxidanten ontdoen uw lichaam en huid van vrije radicalen. Vrije radicalen kunnen in sommige gevallen veroudering, cellulaire schade en zelfs huidkanker veroorzaken.

Vitamine K kan het uiterlijk van verouderende lijntjes op de huid verminderen door de huid rond de lijntjes of rimpels op te bouwen, waardoor ze verdwijnen. Vitamine K en E zijn ook goed voor littekens en striae.

Zoek bij het kiezen van een antirimpel oogcrème, huidcrème of rimpelwisser naar producten met al deze vitamines gecombineerd voor het beste resultaat.

Zoals u kunt zien, hoeven rimpels uw leven (of uw gezicht) niet te beheersen. U kunt rimpels aanzienlijk verminderen door een gezonde levensstijl te combineren met vitaminerijke huidcrèmes en rimpelgummen. Begin vandaag nog met het terugdraaien van de klok!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *