Negen rimpelbestrijdende voedingsmiddelen

Negen rimpelbestrijdende voedingsmiddelen

Een goed dieet kan ons helpen een gezonde levensstijl te behouden. Als u geen plooien in uw gezicht of uw huid wilt hebben, moet u weten welk voedsel voor het bestrijden van rimpels goed is om te eten. Hier zijn negen voorbeelden.

  1. Spinazie en andere groene bladgroenten zijn goed omdat het luteïne bevat dat de huid zijn essentiële antioxidantmechanisme geeft door de hydratatie en elasticiteit van de huid te behouden. Idealiter zou je dagelijks ongeveer 10 mg hiervan moeten eten, wat ongeveer 4 oz van deze groente is.
  2. Bonen zijn een andere omdat ze rijk zijn aan antioxidanten. Van de verschillende soorten zijn rode bonen de beste omdat deze het grootste aantal antioxidanten bevat die het aangetaste collageen van de huid helpen vervangen.
  3. Tomaten zijn een andere omdat ze net als bonen antioxidanten bevatten en ook lycopeen. Een stof die het risico op kanker verkleint en toevallig krachtiger is dan vitamine E-supplementen die worden gebruikt om de huid gezond te houden. Het leukste aan het eten van tomaten is dat je dit samen met pasta, salade of een boterham kunt eten.
  4. Afgezien van groenten helpt kalkoen rimpels te voorkomen, omdat het rijk is aan vitamine B. Het bevat ook eiwitten die het proces in de huid vertragen dat bekend staat als verknoping. Wacht dus niet tot Thanksgiving om dit aan uw dieet toe te voegen.
  5. Goji-bessen zijn rijk aan vitamine C die helpen bij het bestrijden van vrije radicalen die de huid beschadigen. Geloof het of niet, ze bevatten 500 keer meer vitamine C per ounce dan sinaasappels. Het bevat ook antioxidanten zoals vitamine B1, B2, B6 en E, evenals linolzuur, een essentieel vet dat de huid voller maakt en er gladder en jonger uitziet.
  6. Lijnzaad is rijk aan omega 3 en 6 vetzuren. Je kunt dit mengen met andere gerechten zoals koekjes en brood. Hoe meer je eet, hoe voller je huidcellen zullen dus die rimpels verbergen.
  7. Rode biet is een andere groente die rimpels kan helpen voorkomen, aangezien hij weinig calorieën en veel vezels bevat. Het bevat ook antioxidanten en een pigment genaamd anthocyanen waarvan bekend is dat ze de productie van collageen in de huid ondersteunen. Je kunt dit op verschillende manieren koken, zoals curried, gekookt, geroosterd en gebeitst.
  8. Velen van ons zien chocolaatjes gewoon als een heerlijk tussendoortje of als toetje. Maar weinigen van ons weten dat dit polyfenol bevat, een stof die het lichaam ontdoet van de actieve zuurstof die veroudering veroorzaakt. Niet alleen dat, het kan ook beschermen tegen UV-schade, wat ook een van de oorzaken is van huidveroudering.
  9. Zalm bevat net als lijnzaad omega 3-vetzuren die ontstekingen verminderen en de huid helpen smeren.

Er zijn andere dingen die we kunnen eten naast de 9 genoemde voorbeelden om rimpels te voorkomen. Raadpleeg uw arts of doe zelf wat onderzoek, zodat u weet hoe u uw dieet moet plannen.

Afgezien van eten, moet u niet vergeten om regelmatig te sporten en veel water te drinken, zodat uw huid te allen tijde soepel en gehydrateerd blijft. U mag niet drinken of roken, omdat dit er ook voor zorgt dat de huid jong en kreukvrij blijft.

Er zijn rimpelbestrijdende voedingsmiddelen in de buurt. Weet wat ze zijn en haal deze items dan bij de supermarkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *