Pueraria Mirifica-extract helpt rimpelvrije ooggel

Pueraria Mirifica-extract helpt rimpelvrije ooggel

Knijp de gel uit en breng aan op het hele ooggebied. Breng andere oogmedicijnen minstens 10 minuten vóór de timolol-geloplossing aan. laat de ooggel een paar minuten drogen en breng daarna de 4VOO dynamische liftbehandeling of een maximale vernieuwende moisturizer aan. Breng geen calciumgluconaatgel aan op de ogen. Breng gekoelde ooggel tien minuten voor het maken aan. Pas op dat u de gel niet in de ogen aanbrengt. Gebruiksaanwijzing: Breng kleine puntjes gel aan op de buitenste ooghoek en dep zachtjes. Breng kleine puntjes gel aan op de buitenste ooghoek en dep zachtjes. Breng een warm of koud gel-oogmasker aan om sinussen, verkoudheid, zonnebrand en vermoeide gezwollen ogen te verzachten. Breng de gel spaarzaam met uw vingertoppen aan rond de ogen. Gebruiksaanwijzing: Breng kleine puntjes gel aan op de buitenste ooghoek en dep zachtjes. Droog af met een zachte handdoek en breng een dun laagje gel aan onder de ogen. Gebruiksaanwijzing Breng kleine puntjes gel aan op de buitenste ooghoek en dep zachtjes. Breng de gel aan door deze met ronddraaiende bewegingen zachtjes over het gehele ooggebied te strijken. Gebruiksaanwijzing: Breng kleine puntjes gel aan op de buitenkant van de ogen en dep zachtjes.

Deze lichte gel heeft de doeltreffendheid van een crème om buitengewone voordelen te bieden aan de gevoelige huid rond de ogen waar de eerste tekenen van veroudering optreden. Deze lichte, niet-vette gel voelt verfrissend koel aan op de huid en kan de gevoelige huid rond de ogen helpen kalmeren en doen herleven. Deze pure gel wikkelt zich op de meest verbazingwekkende manier rond de huid rond de ogen. Een lichte, luchtige ooggel die de oogcontouren hydrateert en voedt. Met groene thee en azuleen beschermt deze gel de gevoelige huid rond de ogen tegen uitdroging en helpt het de huid zacht en glad te houden. Een pure, lichte gel met groene thee-extract en azuleen om de gevoelige huid rond de ogen te kalmeren en te beschermen tegen uitdroging en tekenen van veroudering. US $ 15,00 e-mail naar een vriend Toevoegen aan wenslijst klik op afbeelding om te vergroten Verfrissende en verkoelende ooggel voor de ogen. Onze unieke, geurvrije ooggel levert rijk vocht aan het gebied rond je ogen en is zacht en zacht tegelijk. Feiya Eye Gel verheldert de oogcontour en laat de ogen glinsteren. Lift Hydrating Gel is ideaal voor het gevoelige gebied rond de ogen, dat vatbaar is voor wallen, donkere kringen en rimpels.

Rimpels, slappe huid en wallen kunnen aanzienlijk worden verminderd door deze opmerkelijk therapeutische onderooggel. Als u een extra droge huid heeft, kunt u de oogcrème over de ooggel aanbrengen. Revitaliseert met een verkoelende gel om de huid rond de ogen frisser en stralender te maken. Deze ooggel is perfect dag en nacht voor alle huidtypes. Aanbevelingen Neem een ​​druppel gel op uw vinger en masseer heel zachtjes in de huid rond de ogen. Deze ooggel verzacht ook rimpels en verbetert uw huidskleur voor een jeugdige, frisse uitstraling.

Rimpelvrije ooggel Uw gezonder uitziende oplossing PUERARIAN EYE GEL

Hydraterende gel lift en verstevigt rond de ogen. Pueraria Mirifica-extract helpt lijntjes te verwijderen, stevigheid te herstellen, wallen te verminderen en de verschijning van fijne lijntjes rond de ogen te minimaliseren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *