Rimpels die vouwen en verouderen

Rimpels die vouwen en verouderen

Met de media overal in ons gezicht geduwd, is onze visuele verschijning een groot deel geworden van ons dagelijks leven. Of het nu gaat om zonnebank, haarkleuring, plastische chirurgie of “anti-verouderingscrème”, we kunnen de dominantie van het imago in onze samenleving zien. Iedereen wil er jong, gezond en net als Brad Pitt uitzien, toch?

Als gevolg van deze druk op het imago zijn antiverouderingscrèmes een veel verkocht en geadverteerd product, dat belooft een gezondere en jonger uitziende huid te geven, terwijl rimpels worden verminderd. Meestal zijn deze crèmes gericht op vrouwen, maar we beginnen nu producten te zien die ook meer op mannen zijn gericht. Deze verschuiving komt doordat de samenleving gemakkelijker begint te accepteren dat mannen zich bewust zijn van hun uiterlijk en imago.

Er zijn verschillende vormen van antirimpelbehandeling. Het grootste voordeel van het gebruik van een ceram ten opzichte van een andere methode, zoals plastische chirurgie en botox-injecties, is het enorme verschil in kosten. Veel critici zullen je vertellen dat de marketing en reclame die in deze producten wordt gestopt, eigenlijk schadelijk is en speelt met de angsten bij vrouwen en mannen. Er is echt geen enorm bewijs dat een van deze producten goed of helemaal niet werkt, en dat is iets anders waar je critici enthousiast over zult horen.

Zijn rimpels in onze huid van belang en werken deze producten echt? Ik raad je aan om jezelf die eerste vraag te stellen en wat tijd te besteden om de vraag voor jezelf te beantwoorden, aangezien elk individu anders is.

Rimpel Remedies – Ontspan uw rimpel

Het overkomt iedereen op een mooie dag dat je opstaat en jezelf in de spiegel ziet, alleen om te beseffen dat je oud aan het worden bent. Veroudering is een natuurlijk proces en iedereen moet er doorheen. Rimpels komen vrij vaak voor tijdens het verouderingsproces. Hoewel rimpels niet onder controle kunnen worden gehouden, kunnen ze zeker worden voorkomen. Er zijn een aantal rimpelremedies die u daadwerkelijk kunnen helpen rimpels te voorkomen.

Kunnen antirimpelcrèmes rimpels voorkomen?

Nu er een aantal antirimpelmiddelen op de markt komen, is het moeilijk om te beslissen welke je moet kiezen. Er is veel gezegd over antirimpelcrèmes over de vraag of ze effectief kunnen zijn.

Antirimpelcrèmes kunnen in grote mate rimpels helpen voorkomen. Ze zorgen voor het hydraterende gevoel van uw huid waardoor uw gezicht straalt. Het grootste nadeel van deze crèmes is echter dat ze resultaten opleveren zolang u ze aanbrengt. Op het moment dat u stopt met het aanbrengen van rimpelcrèmes, verschijnen de rimpeleffecten.

Kan gezichtsoefening rimpels voorkomen?

Gezichtsoefeningen zijn waarschijnlijk de slechtst mogelijke methode om rimpels daadwerkelijk te voorkomen. Gezichtsoefeningen nemen de elasticiteit van uw gezicht weg, waardoor het er doffer uitziet.

Hoe de huid beschermen tegen rimpels tijdens de vakantie?

Blootstelling aan de zon is slecht voor de huid. Vermijd zoveel mogelijk contact met uw huid met zonnestralen. De doordringende manieren van de zon drogen je huid uit, waardoor deze er bleek uitziet.

Veroorzaken zonnecabines echt rimpels?

Het risico van zonnebankcabines kan kanker, vroegtijdige veroudering en rimpels veroorzaken. Om te voorkomen dat u zelfbruinende cabines krijgt, kunt u een zelfbruiningsproduct proberen, zoals St. Tropez Whipped Bronze Mousse.

Kan gewone make-up rimpels veroorzaken?

Hoewel make-up geen rimpels veroorzaakt, kan het wel. Het is raadzaam om een ​​speciale make-upremover of een reiniger te gebruiken die cosmetica grondig kan verwijderen om wrijven of trekken te voorkomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *